Dva teška kola za prvoligašice Karlovca

Ovaj vikend prvoligašice Karlovca odigrale su dvije utakmice – 17. kolo protiv HAOK Mladost II i prethodno odgođeno 14. kolo protiv ŽOK Nova Gradiška.

Jučer su na domaćem terenu pružile dobar otpor trenutno drugoplasiranoj ekipi prvenstva. Uspjele su osvojiti 3. set, no trenutno ne mogu parirati uvijek odličnim Mladostašicama pa su u zadnjem setu priliku dobile i igračice s klupe. Krajnji rezultat bio je 1:3 za gostujuću ekipu (19:25, 16:25, 25:16, 15:25). Bitno je naglasiti da je ovo još jedna utakmica prvenstva koja je potpuno nebitna za obje ekipe, obzirom da će se zasigurno u drugom dijelu natjecanja nalaziti u različitim skupinama te neće prenositi bodove iz međusobnih susreta.

Danas su naše odbojkašice gostovale u Novoj Gradiški. 14. kolo prethodno je odgođeno zbog odigravanja Državnog juniorskog prvenstva, a zbog gustog rasporeda utakmica 1. HOL ovo je bio jedini raspoloživi termin za nadoknadu. Vidljivi umor zbog utakmice odigrane dan ranije, nepotpuni sastav zbog ozljeda i bolesti, a i činjenica da su se protivnice pojačale za drugi dio sezone nažalost rezultiralo je još jednim porazom. Domaća ekipa pobijedila je s 3:0 (25:20, 25:23, 25:16).

Sljedeće i posljednje kolo regularnog dijela sezone donosi još jedno gostovanje – u Rijeci kod ŽOK Drenova, ekipe koja će u drugom dijelu sezone biti s Karlovcem u skupini za ostanak u 1. HOL.

Slične objave