,,Kelteksice’’ završile osnovni dio na 4. mjestu – prva četvrtfinalna utakmica u Osijeku

Odbojkašice Kelteksa pokazale su izvanrednu igru u ključnom trenutku. U posljednjem 22. kolu Superlige, u derbiju za 4. mjesto na ljestvici, pobijedile su domaću ekipu Osijeka s 3:0 u setovima. Time su praktički osigurale svoje mjesto u Europi. 👏

Obje ekipe su ušle u ovaj susret s jednakim brojem bodova te su znale da se pobjednik gotovo sigurno plasira u europsko natjecanje. Europsku priliku četvrtoplasirane ekipe ugrozio bi jedino scenarij da petoplasirana ili šestoplasirana ekipa iznenadi i osvoji Superligu u doigravanju.

Naše odbojkašice pružile su izvanrednu izvedbu od početka do kraja utakmice. Držale su visoki ritam, bile su iznimno dobre taktički i energične. Nisu dopustile Osječankama niti u jednom trenutku da preuzmu kontrolu.

Kelteksice su završile osnovni dio sezone na četvrtom mjestu s 26 bodova. 4️⃣ 🧡

U četvrtfinalu doigravanja ponovno će se suočiti s Osječankama – prva utakmica je zakazana za srijedu, 3.4., s početkom u 20 sati u Osijeku. Utakmicu možete pratiti preko izravnog prijenosa na 📺 Sportska televizija – SPTV. Svi navijamo za naše djevojke i nadamo se subotnjoj reprizi.

Sretno ,,Kelteksice’’ ! 🍀🤞

we
build solid.
teams

Slične objave