Nova velika tri boda karlovačkih odbojkašica u Ligi za ostanak u 1. HOL

Karlovačke su odbojkašice sjajnom igrom u gostima večeras osvojile sva tri boda u utakmici 4. kola 2. dijela 1. HOL. Na gostovanju u Novoj Gradiški protiv istoimene ekipe odigrale su jednu od najboljih utakmica ove sezone i tako osvojile vrlo bitne, možda i ključne bodove za ostanak u 1. HOL.

U obje utakmice protiv ove odlične ekipe odigrane u prvom dijelu Lige nisu osvojile niti jedan bod, no večeras su dominirale odigravši koncentrirano i agresivno, što pokazuje i krajnji rezultat 0 : 3 (15:25, 22:25, 10:25).

U drugom setu zanimljiv je bio početak i serija servisa Melani Brite Luketić kojom su naše odbojkašice povele čak 10:0. Pri rezultatu 22:13 upale su u jedinu krizu tijekom utakmice pa im se domaća ekipa približila do izjednačenja 22:22, no ovaj put nisu dozvolile protivničkoj ekipi da izjednači rezultat. Ponesene osvojenim setovima i posljednji su odigrale furiozno, prepustivši domaćoj ekipi samo 10 bodova te odnijele maksimalnu pobjedu u Karlovac.

Sljedeći vikend Karlovčanke su trebale biti slobodne, no odigrat će odgođenu utakmicu 2. kola u Kostreni. Nadamo se osvajanju novih bodova i učvršćivanju dobre pozicije u Ligi za ostanak.

Slične objave