Prema naputku Stožera civilne zaštite Karlovačke županije svi treninzi i sve sportske aktivnosti odgađaju se do daljnjeg u cilju prevencije širenja COVID-19 virusa.

OK Karlovac pridržavat će se, kao i svi drugi klubovi, uputa Kriznog stožera Karlovačke županije i Nacionalnog kriznog stožera. O svim promjenama i odlukama koje se tiču sportskih klubova i udruga obavijestit će nas Karlovačka športska zajednica.

Sve klupske selekcije obaviještene su o prekidu treninga, a seniorska ženska ekipa dobila je naputak s određenim vježbama koje trebaju odraditi kod kuće obzirom da duži prekid treniranja može imati negativan efekt na tjelesnu spremu i zdravlje sportaša.

U ovoj izvanrednoj situaciji, svim smo našim članovima i članicama na raspolaganju za bilo kakvu pomoć, dok ovim putem apeliramo na sve da čuvaju sebe i sve oko sebe.

Sportašima zasigurno teško padaju neizvjesnost te odsutnost treninga i utakmica jer su navikli biti aktivni, no vjerujemo i nadamo se da odgovornim ponašanjem možemo zajedno prebroditi ovu krizu te se uskoro ponovo družiti na sportskim terenima.

Budite odgovorni, ostanite doma!