Još jednu dramatičnu utakmicu u pet setova odigrale su naše prvoligašice protiv četvrtoplasirane ekipe 1. HOL – ŽOK Dubrovnik. Večeras su u utakmici 15. kola uspjele savladati odlične i razigrane Dubrovčanke rezultatom 3:2 (27:29, 25:23, 25:23, 18:25, 16:14).

Iz rezultata po setovima se vidi koliko je utakmica bila izjednačena i neizvjesna, a posebno peti set u kojem su domaće odbojkašice kod 11:14 uspjele spasiti tri meč lopte gošći i osvojiti set sa 16:14.

Osvojeni bodovi iz ovog susreta vjerojatno se u nastavku sezone neće prenositi u doigravanje za ostanak u 1. HOL, no svaka pobjeda i napredak naših odbojkašica neizmjerno veseli, kao i sve bolja i kvalitetnija odbojka koju imamo prilike gledati u našem gradu.

Nakon ove utakmice, Karlovčanke se i dalje nalaze na 8. mjestu prvenstvene ljestvice sa 17 bodova. Sljedeće kolo 1. HOL igra se već u utorak u Zadru kod istoimene ekipe. Za ovu utakmicu, koja se odigrava u tjednu, zbog studentskih i drugih obaveza vjerojatno neće biti na raspolaganju sve igračice.